Nail Industry

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

LAMINATION NAILS

1.250,00 lei2.500,00 lei

Trainer: Diana Ghic si Kristina Dyntu
Nivel: 2

Tehnica de Lamination Nails propune o soluție alternativă la aceste probleme, prin promovarea unei abordări care minimizează utilizarea materialelor potențial nocive și accentuează importanța unei tehnici corecte de aplicare. Această tehnică urmărește să asigure rezistența, sănătatea și aspectul natural al unghiilor, reducând riscurile asociate cu metodele tradiționale.

De ce LAMINATION NAILS?

În ultima perioadă am observat că mulți clienți, care au folosit sistemUL  semipermanent, au probleme cu rezistența (de fiecare dată când vin cu lifting).

  În acest curs am găsit toate răspunsurile și tehnica care poate fi un sistem alternativ pentru ojă semipermanenta și baza rubber. 

 Vreau să explic în mai multe detalii de ce ne aflăm în această situație. 

Problemele de rezistență apar de la acidul din baze , si tehnica pe care  o folosim.  

Baza este creată din ingrediente care ofera flexibilitate, este mai moale, iar la nivel molecular, nu se poate usca 100%, ea  se poate usca in intregime  doar în strat subțire.  In momentul  in care incepem sa folosim tehnica cu apex, aplicand  pe unghii un strat foarte gros (si cum am spus inainte baza nu se usucă 100% ), acidul din baza a incepe sa afecteze  unghiile naturale si in timp acestea se  distrug (se subțiază ,  nu se mai produce aderență).

Ce ar trebui sa facem?

Am putea  reveni la o tehnica cu un  strat subțire de bază (dar nu putem lăsa clienții cu strat subțire de bază, nu va fi de folos, nu va exista rezistenta)

Acesta este motivul pentru care a fost creata aceasta tehnica : LAMINATION NAILS 

In al doilea rand,  trebuie să excludem dezlipirile, exfolierile, liftingul care distrug unghia naturala chiar mai tare decât acidul.  

Daca nu schimbam tehnica, in timp ramanem fara clineti, penru ca, o parte din ei vor obosi sa vada ca nu au rezistenta, altii ajung sa intampine probleme precum reacții alergice, arsuri chimice și termice. 

Tehnica de laminare a unghiilor ne poate ajuta să creștem unghii sănătoase chiar și sub material.  

Nu vom renunta la unghiile cu rubber, folosim aceasta tehnica doar in cazul in care intampinam probleme de rezistenta la unghiile cu rubber si clienta nu doreste sa ii fie aplicat gel. 

 Ce schimbare propun in tehnica rubber? Aplica produsul  în 2 straturi subțiri sau chiar în 3 straturi subțiri (ca să fii sigura că se va usca mai bine) 

Ce beneficii ne oferă această tehnică?

1) unghiile au un aspect natural și sunt foarte subtiri  

2) aceasta tehnica ofera o rezistenta garantata pe unghii 

3) unghii puternice 

4) unghii sănătoase chiar și sub material 

5) posibilitatea de a corecta arhitectura unghiilor pana la perfectiune 

6) și in  esenta  clienți fericiți

BENEFICII TEHNICA

  • Rezistență Superioară: Tehnica Lamination Nails oferă o rezistență îmbunătățită a unghiilor comparativ cu metodele tradiționale. Straturile subțiri aplicate asigură o uscare completă și o aderență excelentă, prevenind exfolierea și detașările.
  • Protecție pentru Unghii Naturale: Prin minimizarea expunerii la acizi și alte substanțe agresive, această tehnică protejează unghiile naturale de subțiere și deteriorare, promovând o creștere sănătoasă a unghiei.
  • Aspect Natural și Subțire: Lamination Nails menține unghiile cu un aspect natural și subțire, fără a sacrifica rezistența și durabilitatea. Acest lucru este ideal pentru clienții care caută o manichiură rezistentă, dar discretă.
  • Rezultate Durabile: Unghiile realizate cu această tehnică se mențin frumoase și intacte pentru o perioadă îndelungată, reducând necesitatea unor întrețineri frecvente și oferind un raport calitate-preț avantajos.